June 21, 2025 0 Comments

Ինչպե՞ս ծնվեց սիրված «Ալիսա»-ն․ Մհեր Գաբրիելյանի հեղինակային կոկտեյլի պատմությունը

Մհեր ի՞նչ պատմություն ունի Ձեր հեղինակային կոկտեյլը։

Արդյո՞ք կա Ձեզ համար որևէ կարևոր հիշողություն կապված հեղինակային կոկտեյլի հետ։

Մհեր իսկ ի՞նչ կցանկանայիք մարդիկ զգան, երբ համտեսեն այս կոկտեյլը։

Եթե «Ալիսա»-ն լիներ ֆիլմ կամ երգ, ի՞նչ կլիներ և ինչու՞։ 

Եթե կարողանայիք պատրաստել կոկտեյլ ցանկացած հայտնի արտիստի համար, ո՞ւմ և ի՞նչ ըմպելիք կպատրաստեիք։

  • Ջին – 50 մլ
  • Լիչիի լիկյոր – 20 մլ
  • Լիմոնի հյութ – 20 մլ
  • Շաքարի օշարակ  – 10 մլ
  • Ալոե վերայի հյութ – 75 մլ
  • Շեյքում և լցնում ենք կարկադեի սառույցով լի բաժակի մեջ։

Leave a Comment

Your email address will not be published.